Το νερό είναι από κάθε άποψη το πιο αναγκαίο αγαθό που μας προσφέρει η φύση γιατί χωρίς αυτό δε θα υπήρχε ζωή. Παρ’ όλα αυτά δεν του δίνουμε τη σημασία που πρέπει και το θεωρούμε δεδομένο.

Εσύ το καλοκαίρι τι επιλέγεις να πίνεις;

More...

Eσύ ή όσοι θέλουν να βιώσουν τη θεραπεία του νερού, ας αναζητήσουν πρώτα τις πηγές με το νερό που έχει την καλύτερη γεύση για αυτούς.

Tο νερό περιέχει διαφορετικά στοιχεία από περιοχή σε περιοχή και έχει ιδιαίτερες ιδιότητες. Συνεπώς:

  • Όταν ταξιδεύουμε μακριά από τον τόπο της κατοικίας μας καλό είναι να πίνουμε εμφιαλωμένο νερό από μια συγκεκριμένη εταιρία καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού μας.
  • Συνιστάται να πίνουμε τόσο νερό όσο μας ζητάει ο οργανισμός μας και να μην τον πιέζουμε για μεγαλύτερη κατανάλωση.
  • Η κατανάλωση του νερού καλό είναι να απέχει τουλάχιστον μισή ώρα από το γεύμα μας
    (πριν και μετά).
  • Όσοι πάσχουν από γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση να αποφεύγουν την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού δύο με τρεις ώρες πριν τον βραδινό ύπνο.

Η ενεργειακή δομή του νερού

Το νερό, λόγω του γεωμετρικού του σχήματος, μεταδίδει ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δηλ. ενέργεια. Έτσι, στο νερό του σώματός μας, αποτυπώνονται ή καλύτερα αποκρυσταλλώνονται οι μεταπτώσεις της ψυχής μας. Κατά συνέπεια ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ψυχής και σώματος, είναι το νερό που ενυπάρχει παντού μέσα στο σώμα μας. Οι αλλαγές που τελούνται στο νερό μας, τις αντιλαμβανόμαστε ως συναίσθημα.

Στις 18-19-20 Ιανουαρίου άλλαξε η δομή του νερού στον πλανήτη μας! Η δυνατότερη ημέρα ενεργειακά ήταν η 19η Ιανουαρίου. Αυτές τις μέρες άλλαξε η δομή του νερού σε όλον τον πλανήτη (σε λίμνες, ποτάμια, ωκεανούς, θάλασσες, πηγάδια, ακόμα και στις βρύσες του σπιτιού μας). Εάν γεμίσατε έστω ένα μπουκάλι νερό τις παραπάνω μέρες μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όποτε το έχετε ανάγκη.
Εάν βάλετε ελάχιστη ποσότητα του νερού από το μπουκάλι αυτό, σε οποιαδήποτε άλλη κανάτα ή δοχείο με απλό νερό, η δομή του θα αλλάξει και εκεί. Είναι πλέον αποδεδειγμένο και επιστημονικά.

Καθαρισμός του νερού μέσω της κατάψυξης του:

Όταν το νερό παγώνει, ειδικά με αργό ρυθμό, δεν υπάρχει χώρος για ρύπους λόγω του σχηματισμού των κρυστάλλων. Ως εκ τούτου, οι ακαθαρσίες αποβάλλονται, και έτσι το κατεψυγμένο νερό είναι μια πιο καθαρή μορφή νερού. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστό ότι αφαιρεί επίσης τα άλατα από το νερό.
Όπως πχ. ο βόρειος και ο νότιος πόλος της Γης, είναι ένα «σύστημα» καθαρισμού του ύδατος της γης - μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το «σύστημα» και στα σπίτια μας και έτσι να παγώνουμε το νερό μας και στη συνέχεια να το λιώνουμε και να πίνουμε το λιωμένο νερό το οποίο θα είναι καθαρό και απαλλαγμένο από άλατα.


Το καλοκαίρι, είναι σημαντικό να πίνουμε περισσότερο νερό λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας και της εφίδρωσης. Ωστόσο, οι ακριβείς ανάγκες σε νερό μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία, το φύλο, το βάρος και το επίπεδο δραστηριότητας του κάθε ατόμου.
 Ένας τρόπος για να υπολογίσεις πόσο νερό χρειάζεσαι καθημερινά είναι να πολλαπλασιάσεις το βάρος σου επί 0,03. Για παράδειγμα, αν ζυγίζεις 70 κιλά, θα πρέπει να πίνεις περίπου 2,1 λίτρα νερό την ημέρα

(70 x 0,03 = 2,1).

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>