Τα καρκινικά κύτταρα συχνά δημιουργούν ένα οξύ μικροπεριβάλλον, το οποίο μπορεί να είναι γύρω στο pH 6.0 ή χαμηλότερο, λόγω της γλυκόλυσης και της παραγωγής γαλακτικού οξέος.
Και η καντιντίαση, η οπαία είναι μια μυκητιασική λοίμωξη που προκαλείται από τον μύκητα Candida προτιμά ένα ουδέτερο έως ελαφρώς οξύ περιβάλλον για να αναπτυχθεί, συνήθως γύρω στο pH 4-6.
Ο δετικής ph του σώματος που μετριέται μέσω αιμοληψίας είναι καλό να βρίσκεται μεταξύ 7,35 έως 7,45.
Τα καρκινικά κύτταρα όπως και μυκητιάσεις, μπορεί να αναπτυχθούν ευκολότερα, όταν υπάρχει παρουσία σακχάρων στον οργανισμό.
Και τα δυο χρησιμοποιούν τη ζάχαρη ως πηγή ενέργειας για τον πολλαπλασιασμό τους.

More...

Αλλά προϊόντα ζύμωσης:

Οξικό οξύ (Acetic acid): Είναι το κύριο συστατικό του ξιδιού και παράγεται από τη ζύμωση αιθανόλης από βακτήρια του γένους Acetobacter.

Αλκοόλη (Alcohol): Η αιθανόλη (οινόπνευμα) είναι ένα από τα κύρια προϊόντα της ζύμωσης της γλυκόζης από μαγιά και άλλα μικρόβια. Η ζύμωση αυτή χρησιμοποιείται στην παραγωγή αλκοολούχων ποτών.

Γαλακτικό οξύ (Lactic acid): Παράγεται από τη ζύμωση της γλυκόζης από βακτήρια γαλακτικού οξέος, όπως τα Lactobacillus. Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται στην παραγωγή τροφίμων όπως το γιαούρτι και το ξινόγαλα.

Ουρικό οξύ (Uric acid): Δεν είναι προϊόν ζύμωσης. Είναι ένα από τα τελικά προϊόντα του μεταβολισμού των πουρινών στον ανθρώπινο οργανισμό και αποβάλλεται κυρίως μέσω των ούρων. Αυξάνεται όταν τρέφουμε τον οργανισμό μας με πολλές πρωτεΐνες.

Εδώ είναι μερικές συνέπειες ενός όξινου περιβάλλοντος στον οργανισμό:

Αυξημένος κίνδυνος λοιμώξεων
Απώλεια οστικής μάζας
Μυϊκή αδυναμία και κόπωση
Νεφρικά προβλήματα
Αυξημένη φλεγμονή
Πεπτικά προβλήματα
Διαταραχή της λειτουργίας των ενζύμων

Πώς να διατηρήσετε την οξεοβασική ισορροπία:
Περιορίστε την επεξεργασμένη ζάχαρη αλλά και φρούτα, τα οποία περιχέουν φυσικά σάκχαρα (φρουκτόζη). 
Τα φρούτα μπορεί να παρέχουν πολλές θρεπτικές ουσίες που είναι σημαντικές για την υγεία όμως στη φάση των
αρνητικών συμπτωμάτων της οξύτητας προτιμάμε την αποφυγή τους!
Οταν υπαρχeι παιθανοτητα καρκινικων κυτταρων (ΚΑΝΤΙΤΙΑΣΗ) στο σομα σου
Σταματα να καταναλωνεις τα φρουτα!
Επελεξε να καταναλώνεις:
βραστά λαχανικά, ξηρούς καρπούς, συγκεκριμένα όσπρια, σπόρους, "εκχύλισμα φύλλων ελιάς",
"εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ"

"Δοκίμασα το φυσικό τρόπο και δεν έδωσε αποτελέσματα."
Υπάρχουν πολλοί φυσικοί τρόποι. Δοκίμασε τους και δες ποιος τρόπος ταιριάζει καλύτερα σε σένα!
Ξεκίνησε να παρατηρείς τα δικα σου αποτελέσματα!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>