Όροι Χρήσης

Είναι απαραίτητο να διαβάσετε τους όρους χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία περιέχεται στην ιστοσελίδα 
syn-dimiourgia.gr


Εισαγωγή

Οι όροι χρήσης διέπουν πλήρως την χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αποδέχεστε πλήρως τους όρους χρήσης. Αν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος των όρων χρήσης, μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.


Πνευματικά δικαιώματα

Το υλικό που περιέχεται στην ιστοσελίδα υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα και απαγορεύεται η αναπαραγωγή του και η οποιαδήποτε εμπορική του χρήση, χωρίς την άδεια του δημιουργού.


Νόμιμη Άδεια Χρήσης

Μπορείτε να δείτε, να καταφορτώσετε και να εκτυπώσετε σελίδες από την ιστοσελίδα για προσωπική χρήση, με σεβασμό στους παρακάτω περιορισμούς.

Δεν πρέπει:

Α) Να αναδημοσιεύσετε υλικό από αυτή την ιστοσελίδα

Β) Να πωλήσετε, να νοικιάσετε ή να υπενοικιάσετε υλικό από αυτή την ιστοσελίδα

Γ) Να αναπαραγάγετε και να αντιγράψετε το υλικό της ιστοσελίδας για εμπορική χρήση

Δ) Να μετατρέψετε με οποιονδήποτε τρόπο το υλικό της ιστοσελίδας

Ε) Να αναδιανέμετε υλικό από την ιστοσελίδα, εκτός από τα περιεχόμενα που είναι διαθέσιμα για αναδιανομή.


Περιορισμοί στην υπαιτιότητα

Παρόλο που καταβάλουμε φιλότιμες προσπάθειες ώστε να βεβαιωθούμε πως οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι ακριβής, δεν εγγυούμαστε την αρτιότητα ή την ακρίβεια. Επίσης δεν δεσμευόμαστε ότι το υλικό είναι ημερολογιακά ενημερωμένο.


Συμπεριφορά Χρηστών

Οι χρήστες της ιστοσελίδας οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά της χρήση αυτής και σε σχέση με αυτή, καθώς και από την υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού και άλλων παράνομων πρακτικών. Ο χρήστης της ιστοσελίδας Πετρονέλας Νεμεσέγκιοβα ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον διαδικτυακό τόπο της, αναγόμενη στη κακή ή αθέμιτη χρήση της ιστοσελίδας και των πληροφοριών που προσφέρονται μέσω αυτής. Σε περίπτωση κατά την οποία η Πετρονέλα Νεμεσέγκιοβα εμπλακεί σε οποιονδήποτε δικαστικό αγώνα ή κληθεί να καταβάλει οποιαδήποτε αποζημίωση που οφείλεται στην παράβαση των υποχρεώσεων του χρήστη που προβλέπονται στους παρόντες όρους, ο χρήστης θα οφείλει να αποζημιώσει την Πετρονέλα Νεμεσέγκιοβα εκ του λόγου αυτού.


Παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης

Οι πληροφορίες και τα λοιπά στοιχεία που διατίθενται στους χρήστες μέσω της ιστοσελίδας, στο βαθμό που δεν αφορούν την ίδια την Πετρονέλα Νεμεσέγκιοβα, συλλέγονται από την ίδια και τους συνεργάτες της από προσιτές στο κοινό πηγές και παρέχονται προς τους χρήστες της ιστοσελίδας αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι πληροφορίες αυτές δεν αποτελούν απόψεις, ούτε εκφράζουν θέσεις της Πετρονέλας Νεμεσέγκιοβα. Η ίδια δεν προβαίνει σε αξιολόγηση, εκτίμηση, υιοθέτηση, αποδοχή ή έγκριση των πληροφοριών, η δε παροχή αυτών μέσω της ιστοσελίδας δε μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι συνιστά παροχή συμβουλής ή σύστασης, προσφορά, πρόταση ή αποδοχή πρότασης για οποιασδήποτε συναλλαγή με την Πετρονέλα Νεμεσέγκιοβα ή με τρίτους. Στο χρήστη εναπόκειται αποκλειστικά η ευθύνη για τη χρήση, αξιολόγηση, εκτίμηση και αξιοποίηση των εκάστοτε παρεχομένων πληροφοριών. Η λήψη προσωπικών ή άλλων αποφάσεων με αφορμή τις πληροφορίες αυτές γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη και η Πετρονέλα Νεμεσέγκιοβα δεν υποχρεούται να καλύψει ή ανορθώσει ζημίες ή διαφορές από τη χρήση των παρεχομένων μέσω της ιστοσελίδας πληροφοριών.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για πιθανόν έμμεσες ή άμεσες απώλειες που συνδέονται με την ιστοσελίδα.

>