Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο syn-dimiourgia.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Image

Σκοπός

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι να παρουσιάσει την έννοια της Συν-Δημιουργίας του ιατρού με τον ασθενή του και τον τρόπο που αυτή μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και την θεραπεία παθήσεων καθώς και να βοηθήσει στην αφύπνιση της δημιουργικής σκέψης του ανθρώπου ώστε να στραφεί ατομικά αλλά και συλλογικά ως κοινωνία σε φυσικότερους τρόπους αντίληψης και διαβίωσης.

Flex Admin

Γενική Ιατρική – Τι Είναι;

Η Γενική Ιατρική είναι μια ειδικότητα πρωτοβάθμιας φροντίδας που ο λειτουργός της ιατρός σκοπό έχει να θεραπεύσει τον ασθενή χωρίς αυτός να χρειαστεί να κατευθυνθεί στο Νοσοκομείο ή εάν 

iatrikiτο πρόβλημα του ασθενούς ξεφεύγει από τις δικές του δυνατότητες  στοχευμένα να τον παραπέμψει στις κατάλληλες ειδικότητες. Αναπτύσσει μία προσωποκεντρική και ολιστική προσέγγιση, επικεντρωμένη στο άτομο, στην οικογένεια του και στον περίγυρο του. Εργάζεται για την καθιέρωση μίας προσωπικής σχέσης, μέσω αποτελεσματικής επικοινωνίας ανάμεσα στον ιατρό και τον ασθενή. Διαχειρίζεται ταυτόχρονα οξέα και χρόνια προβλήματα υγείας των ασθενών του, ενώ παράλληλα προάγει την υγεία και την ευεξία του κοινωνικού συνόλου που διαχειρίζεται μέσα από κατάλληλες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις προληπτικής ιατρικής, ιατρικής της εργασίας και προαγωγής της υγείας.

Dr. ΝΕΜΕΣΕΓΚΙΟΒΑ ΠΕΤΡΟΝΕΛΑ

ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΕΣΣΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΑΣΙΚΗ & ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΟΣ

Προληπτική Ιατρική με γνώμονα το ενδιαφέρον & την αγάπη στον συνάνθρωπο

E.F.T.

Δέχεται με ραντεβού.

Τηλ.:2311212110

Συν-δημιουργία

Συν-Δημιουργία είναι η διαδικασία κατά την οποία δύο ή περισσότερα άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους (φυσικές, νοητικές & ψυχικές) για να επιτύχουν ένα κοινό στόχο.

Όσον αφορά τον κοινό στόχο της ίασης του ασθενούς, τόσο ο γιατρός όσο και ο ασθενής ενώνουν τις γνώσεις, ικανότητες και νοητικές και ψυχικές δυνάμεις προκειμένου να επιτύχουν την πλήρη ίαση του ασθενούς.

«Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά»

Helen Keller

Πρόσφατα Άρθρα

Η θεραπεία Twist (συστροφής)

Energy Tapping Points Female 330x600 είναι μια αυτόνομη θεραπευτική μέθοδος που αποτελείται από επιλεγμένες σπειροειδείς κινήσεις 
που αποκαθιστούν τη φυσική ροή ενέργειας στο σώμα, η
Το λιβάνι (Boswellia Serrata) 

boswelia serrata Το λιβάνι (Boswellia Serrata) επίσης γνωστό ως ινδικό λιβάνι, είναι ένα φυτικό εκχύλισμα από το φυτό Boswellia Serrata. Η ρητίνη από το εκχύλισμα της boswellia έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες στην Ασιατική και
Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας
© 2024 Syn-Dimiourgia. All Rights Reserved. Powered by inkman