Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο syn-dimiourgia.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Περί Φύσης

Η ενέργεια είναι η ίδια παντού, είτε με τη μορφή μακροκυμάτων, μικροκυμάτων, υγρών, στερεών, κίνησης, στερεότητας, ή ανθρώπινης πρόθεσης και δράσης. Η επιδίωξη, η σύλληψη και ο έλεγχός της έχουν προάγει τα υλικά αγαθά και τη δυστυχία στην ανθρωπότητα, προωθώντας μας από ένα καθεστώς σωματικής ενέργειας σε ένα σύστημα στο οποίο, λόγω των εργαλείων της τεχνολογίας και των μέσων τροφοδοσίας τους, λειτουργούμαι ως μικροί Θεοί, διαχειριζόμενοι τα απόβλητά μας, το περιβάλλον μας ενώ ταυτόχρονα πασχίζουμε να ικανοποιήσουμε τις ιδιοτροπίες μας.

permacultureΓια να επιτύχουμε την αειφορία μας αλλά και της φύσης που μας περιβάλλει και έτσι να συνεχίσει να ρέει απρόσκοπτη η ενέργεια της αγάπης γύρω μας θα πρέπει μέσα από τη διάνοια, τη χάρη και την αποφασιστικότητα μας να επιλέξουμε να κατευθύνουμε αυτή τη δύναμη του σύμπαντος προς όφελος του σκοπού αυτού.

Η ηλιακή ακτινοβολία θερμαίνει, καίει, ακινητοποιεί, δημιουργεί και μας διατηρεί υγιείς βοηθώντας τον οργανισμό μας να παράξει τη βιταμίνη D. Το σύνολο της διατροφής εξαρτάται από τον ήλιο. Εάν λοιπόν η ανθρωπότητα επιλέξει να συνεχίσει να υπάρχει τότε η αειφόρα ανάπτυξη και οι αειφόρες καλλιέργειες είναι μονόδρομος.

Το έργο του Δρ. Masaru Emoto, στο βιβλίο του, «Τα κρυμμένα μηνύματα του νερού», έδειξε ότι τα μόρια του νερού που περιβάλλονται από την ενέργεια της αγάπης παγώνουν με τη μορφή λαμπερών, σύνθετων και πολύχρωμων κρυσταλλικών σχεδίων. Αντίθετα, το νερό που εκτίθεται σε αρνητικές σκέψεις σχηματίζει ατελή, ασύμμετρα μοτίβα, με λιγότερες συνεκτικές ιδιότητες.

Τα ευρήματα του Δρ. Emoto έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η επιστήμη εξετάζει την ενέργεια και έχει βαθιές συνέπειες όσον αφορά τη δύναμη που έχει η δική μας ενέργεια αγάπης να θεραπεύσει το σώμα και την ψυχή μας.

Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα που μας δείχνει ότι όταν επικεντρωνόμαστε στη δική μας ενέργεια αγάπης και στις θετικές ενεργειακές συχνότητες, τα κύτταρα του σώματός μας μπορούν στην πραγματικότητα να γίνουν πιο συνεκτικά, οργανωμένα και να λειτουργούν με μεγαλύτερη αρμονία και ισορροπία. Με τον τρόπο αυτό κυριολεκτικά έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τη συναισθηματική και ψυχική μας κατάσταση, θεραπεύοντας το σώμα μας από την δυσαρμονία, δηλαδή την ασθένεια (dis-ease = δυσαρμονία = ασθένεια).


«Η ενέργεια του νου είναι η ουσία της ζωής»

Αριστοτέλης

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας
© 2024 Syn-Dimiourgia. All Rights Reserved. Powered by inkman