Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο syn-dimiourgia.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ποιες είμαστε

Η προσπάθειά μας για συν-δημιουργία ξεκίνησε από το κοινό μας ενδιαφέρον να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας (αλλά και τους εαυτούς μας) ώστε να έρθουν πιο κοντά σε φυσικότερους τρόπους διαβίωσης. Ο σημερινός άνθρωπος έχει απομακρυνθεί από τη φύση και κατ’ επέκταση ο ανθρώπινος οργανισμός έχει «ξεχάσει» με μια έννοια τον έμφυτο μηχανισμό που διαθέτει για την επιδιόρθωση των βλαβών του. Το στρες έχει κατακλύσει τη ζωή μας και φέρεται να είναι μια από τις βασικές αιτίες των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος. Επιπρόσθετα, η διατροφή λόγω και του σύγχρονου τρόπου αντιμετώπισής της δεν μας παρέχει όσα θρεπτικά συστατικά χρειάζεται ο οργανισμός μας για να ανταπεξέλθει σε καθημερινή βάση. Επίσης, η ποιότητα των τροφών που έχουμε στη διάθεσή μας αλλά και η ποιότητα των καλλιεργήσιμων εκτάσεων δεν είναι αυτή που ήταν στο παρελθόν. Κατά συνέπεια, ο οργανισμός του σύγχρονου ανθρώπου συχνά χάνει την ισορροπία του και γίνεται ευάλωτος σε ασθένειες.

Η Dr. Med. Πετρονέλα Νεμεσέγκιοβα ως ειδικός Γενικός Οικογενειακός Iατρός & Ομοιπαθητικός και με εκτεταμένη εμπειρία στη πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία παθήσεων τόσο των ενηλίκων όσο και των παιδιών και η Χρύσα Χρυσαποστόλου (ΜΒΑ και M.L.S. & BA στην 

chryssa 3petronela

Κοινωνιολογία & Κοινωνική Ψυχολογία) ως ειδικός σύμβουλος σε κοινωνικά και ψυχολογικά θέματα και με εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο της

 διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού, της συμβουλευτικής επαγγελματικής σταδιοδρομίας και της συμβουλευτικής επιχειρήσεων συνδύασαν και συνένωσαν τις γνώσεις, τις εμπειρίες, τις ικανότητες και την αγάπη τους για τον άνθρωπο και τη φύση με γνώμωνα την όσο ποιο αποτελεσματική βοήθεια στον συνάθρωπο για την επίλυση των προβλημάτων υγείας που τον απασχολούν αλλά και την πρόληψη αυτών μέσα από μια διαδικασία συν-δημιουργίας με βασικούς αρωγούς τη φύση και την αγάπη. 

 


«Τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν με απλό, εύκολο, χαρούμενο τρόπο, έχοντας σαν αρωγό στην προσπάθεια τη Φύση & την Ενέργεια της Αγάπης!!!»

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας
© 2024 Syn-Dimiourgia. All Rights Reserved. Powered by inkman