Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο syn-dimiourgia.gr. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

EFT (Emotional Freedom Techniques) - ΤΣΑ (Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης)

Energy Tapping Points Male2 330x600Energy Tapping Points Female 330x600Οι Τεχνικές Συναισθηματικής Απελευθέρωσης (ΤΣΑ), ή EFT συχνά γνωστές ως tapping  («χτυπηματάκια») ή EFT tapping, είναι ένα ολιστικό θεραπευτικό εργαλείο που μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα για σωματικά, συναισθηματικά προβλήματα και προβλήματα απόδοσης.

Οι ΤΣΑ (EFT) βασίζονται στην παραδοχή ότι, ανεξάρτητα από το ποιο μέρος της ζωής σας χρειάζεται βελτίωση, υπάρχουν ανοιχτά συναισθηματικά ζητήματα που μπαίνουν εμπόδιο στην πορεία σας. Ακόμη και για σωματικά προβλήματα, χρόνιο πόνο ή διαγνωσμένες καταστάσεις, είναι γενικά παραδεκτό ότι οποιασδήποτε μορφής συναισθηματικό στρες είναι ικανό να εμποδίσει τη φυσική θεραπευτική δυνατότητα του ανθρώπινου σώματος.

Σε πολλές περιπτώσεις, οι ΤΣΑ (EFT) μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα σε σωματικά συμπτώματα για να τα ανακουφίσουν χωρίς να εξερευνηθούν βαθύτεροι συναισθηματικοί παράγοντες που τα επηρεάζουν. Ωστόσο, για πιο ισχυρά, μακροχρόνια αποτελέσματα με τις ΤΣΑ (EFT), θα πρέπει να εντοπίσουμε και να στοχεύσουμε συναφή συναισθηματικά ζητήματα.

Οι ΤΣΑ (EFT) μπορεί να είναι μια συνεχής διαδικασία που χρησιμοποιούμε για να ξεκαθαρίσουμε τα παλιά τραύματα και να υποδεχτούμε τις νέες προκλήσεις με μια υγιή, παραγωγική στάση.


«Είναι η υγεία που είναι πραγματικός πλούτος κι όχι τα κομμάτια από χρυσό και ασήμι.»

Μαχάτμα Γκάντι

Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας
© 2024 Syn-Dimiourgia. All Rights Reserved. Powered by inkman